۱۶.۴.۸۹

کیک خرمایی با گردو

زمان تهیه: ۲۰ تا ۲۵ دقیقه
زمان طبخ: ۴۵ دقیقه
مواد لازم
۲۲۵ گرم آرد سفید
نصف قاشق چایخوری نمك
یك قاشق چایخوری جوش شیرین
۱۷۵ گرم خرمای هسته گرفته و خرد شده
۱۰۰ گرم گردوی درشت خرد شده
۲۵۰ میلی لیتر آب جوش
۵۰ گرم كره یا مارگارین
۱۰۰ گرم شكر قهوه ای (یا معمولی)
یك عدد تخم مرغ زده شده
پنج قاشق سوپخوری شیر
آرد را با نمك و جوش شیرین در ظرف گود مناسبی الك كنید. خرما و گردو را در ظرفی ریخته و آب جوش را روی آنها بریزید. این مخلوط را كنار بگذارید تا كمی سرد شود.
كره را با شكر مخلوط كرده با همزن بزنید تا سبك و روشن شود. تخم مرغ را افزوده و خوب مخلوط كنید. آن را با خرما و گردو به مخلوط آرد و نمك و جوش شیرین بیفزایید و هم بزنید. در آخر شیر را اضافه كنید و پس از مخلوط كردن آنها با هم مایه را در یك قالب كیك صبحانه ۴۵۰ گرمی كه از قبل آن را چرب كرده و كمی آرد در آن پاشیده اید بریزید و در فر كه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم كرده اید قرار دهید. كیك را ۴۵ دقیقه یا تا زمانی كه مغزپخت شود بپزید. سپس از فر خارج كرده و از قالب بیرون بیاورید. كیك را روی شبكه سیمی سرد كرده به صورت برش های نازك ببرید و سرو كنید.

۱۳ نظر:

میو میو گفت...

خیلی خوشمزه به نظر میرسه. فقط بهادر جون اگه خودت درست کنی و فردا بیاری نیاسر ممنون میشم.

زن ذلیل گفت...

از سرآشپز عزیز درخواست میکنم برای هفته آینده کیک توت فرنگی رو آموزش بدی. با تشکر
از طرف : زن ذلیل

amir گفت...
این نظر توسط نویسنده حذف شده است.
amir گفت...
این نظر توسط یک سرپرست وبلاگ حذف شد.
center گفت...

دوستان عزیزی که اسمشون از این قبیله و جوابهایی انچنانی میخوان به ایمیل نویسنده پیام بدن . بچه ها خدایی دیگه تا اونجا ها نرین . از بهادر عزیزم تشکر میکنم که رموز زندگیشو در اختیار ما میذاره . بهادر جون انشا... عروسیت .

ناشناس گفت...

salam. bahador ba heysiate pesara bazi nakon labod poroje baditam zarfshuyi va badesham bache darie .

محمد گفت...

سلام اقای سر اشپز. من هر هفته برنامه ی شمارو دنبال میکنم. موقع در اوردن کیک از فر کیک به ظرف میچسبه و کنده نمیشه. لطفا راهنمایی کنید

محمد گفت...

سلام اقای سر اشپز. من هر هفته برنامه ی شمارو دنبال میکنم. موقع در اوردن کیک از فر کیک به ظرف میچسبه و کنده نمیشه. لطفا راهنمایی کنید

سراشپز گفت...

سلام محمد جان. قبل از ریختن مایع کیک تویه ظرف فر اونو با روغن مایع به مدت 5 دقیقه چرب کن حتما مشکلت برطرف میشه

ناشناس گفت...

mohammad tuhamun zarg keyko bokhor

م . ح از تهران گفت...

سلام. وقتی کیک رو از فر در میارم حالت منسجمی نداره و به قول معروف وا میره. چه کار کنم کیک سفت تر بشه و اینکه میشه به جای مغزگردو از مغز گوسفند استفاده کنیم؟
ممنون

amir گفت...

سلام خدمت خواننده عزیز. شما اگه بگینگ پودر کیکتون رو یه کم زیادتر کنید دیگه کیکتون وا نمیره. در مورد سوال دوم باید بگم این امکان وجود نداره مگر اینکه مغز گوسفند رو از 2 روز قبل تو مخلوطی از جوش شیرین و اب پرتقال خیس کنی

ناشناس گفت...

ajab binamakayi hastin khoda begam chi karetun kone.