زمان تهیه: ۲۰ تا ۲۵ دقیقه
زمان طبخ: ۴۵ دقیقه
مواد لازم
۲۲۵ گرم آرد سفید
نصف قاشق چایخوری نمك
یك قاشق چایخوری جوش شیرین
۱۷۵ گرم خرمای هسته گرفته و خرد شده
۱۰۰ گرم گردوی درشت خرد شده
۲۵۰ میلی لیتر آب جوش
۵۰ گرم كره یا مارگارین
۱۰۰ گرم شكر قهوه ای (یا معمولی)
یك عدد تخم مرغ زده شده
پنج قاشق سوپخوری شیر
آرد را با نمك و جوش شیرین در ظرف گود مناسبی الك كنید. خرما و گردو را در ظرفی ریخته و آب جوش را روی آنها بریزید. این مخلوط را كنار بگذارید تا كمی سرد شود.
كره را با شكر مخلوط كرده با همزن بزنید تا سبك و روشن شود. تخم مرغ را افزوده و خوب مخلوط كنید. آن را با خرما و گردو به مخلوط آرد و نمك و جوش شیرین بیفزایید و هم بزنید. در آخر شیر را اضافه كنید و پس از مخلوط كردن آنها با هم مایه را در یك قالب كیك صبحانه ۴۵۰ گرمی كه از قبل آن را چرب كرده و كمی آرد در آن پاشیده اید بریزید و در فر كه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم كرده اید قرار دهید. كیك را ۴۵ دقیقه یا تا زمانی كه مغزپخت شود بپزید. سپس از فر خارج كرده و از قالب بیرون بیاورید. كیك را روی شبكه سیمی سرد كرده به صورت برش های نازك ببرید و سرو كنید.
زمان طبخ: ۴۵ دقیقه
مواد لازم
۲۲۵ گرم آرد سفید
نصف قاشق چایخوری نمك
یك قاشق چایخوری جوش شیرین
۱۷۵ گرم خرمای هسته گرفته و خرد شده
۱۰۰ گرم گردوی درشت خرد شده
۲۵۰ میلی لیتر آب جوش
۵۰ گرم كره یا مارگارین
۱۰۰ گرم شكر قهوه ای (یا معمولی)
یك عدد تخم مرغ زده شده
پنج قاشق سوپخوری شیر
آرد را با نمك و جوش شیرین در ظرف گود مناسبی الك كنید. خرما و گردو را در ظرفی ریخته و آب جوش را روی آنها بریزید. این مخلوط را كنار بگذارید تا كمی سرد شود.
كره را با شكر مخلوط كرده با همزن بزنید تا سبك و روشن شود. تخم مرغ را افزوده و خوب مخلوط كنید. آن را با خرما و گردو به مخلوط آرد و نمك و جوش شیرین بیفزایید و هم بزنید. در آخر شیر را اضافه كنید و پس از مخلوط كردن آنها با هم مایه را در یك قالب كیك صبحانه ۴۵۰ گرمی كه از قبل آن را چرب كرده و كمی آرد در آن پاشیده اید بریزید و در فر كه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم كرده اید قرار دهید. كیك را ۴۵ دقیقه یا تا زمانی كه مغزپخت شود بپزید. سپس از فر خارج كرده و از قالب بیرون بیاورید. كیك را روی شبكه سیمی سرد كرده به صورت برش های نازك ببرید و سرو كنید.
۱۳ نظر:
خیلی خوشمزه به نظر میرسه. فقط بهادر جون اگه خودت درست کنی و فردا بیاری نیاسر ممنون میشم.
از سرآشپز عزیز درخواست میکنم برای هفته آینده کیک توت فرنگی رو آموزش بدی. با تشکر
از طرف : زن ذلیل
دوستان عزیزی که اسمشون از این قبیله و جوابهایی انچنانی میخوان به ایمیل نویسنده پیام بدن . بچه ها خدایی دیگه تا اونجا ها نرین . از بهادر عزیزم تشکر میکنم که رموز زندگیشو در اختیار ما میذاره . بهادر جون انشا... عروسیت .
salam. bahador ba heysiate pesara bazi nakon labod poroje baditam zarfshuyi va badesham bache darie .
سلام اقای سر اشپز. من هر هفته برنامه ی شمارو دنبال میکنم. موقع در اوردن کیک از فر کیک به ظرف میچسبه و کنده نمیشه. لطفا راهنمایی کنید
سلام اقای سر اشپز. من هر هفته برنامه ی شمارو دنبال میکنم. موقع در اوردن کیک از فر کیک به ظرف میچسبه و کنده نمیشه. لطفا راهنمایی کنید
سلام محمد جان. قبل از ریختن مایع کیک تویه ظرف فر اونو با روغن مایع به مدت 5 دقیقه چرب کن حتما مشکلت برطرف میشه
mohammad tuhamun zarg keyko bokhor
سلام. وقتی کیک رو از فر در میارم حالت منسجمی نداره و به قول معروف وا میره. چه کار کنم کیک سفت تر بشه و اینکه میشه به جای مغزگردو از مغز گوسفند استفاده کنیم؟
ممنون
سلام خدمت خواننده عزیز. شما اگه بگینگ پودر کیکتون رو یه کم زیادتر کنید دیگه کیکتون وا نمیره. در مورد سوال دوم باید بگم این امکان وجود نداره مگر اینکه مغز گوسفند رو از 2 روز قبل تو مخلوطی از جوش شیرین و اب پرتقال خیس کنی
ajab binamakayi hastin khoda begam chi karetun kone.
ارسال یک نظر